Ranking the stars!

Anekdotes, openbaringen en vooral heel veel humor zijn hoofdingrediënten van deze gezellige activiteit!

Afgeleid van het populaire televisieprogramma, brengen wij de hilariteit van Ranking the Stars mee naar jullie bedrijfsuitje! Alle deelnemers ontvangen een online uitnodiging in de mailbox, om in ons systeem de collega’s te ranken bij vragen als: “Wie heeft het ergste ochtendhumeur” of “Wie zou je als eerste bellen als je in de problemen zit?”. Daarnaast licht je (anoniem) je keuzes toe. Je begrijpt het al: dat gaat de nodige gespreksstof opleveren! Op de dag van de activiteit maken we kleine teams, die per vraag moeten inschatten hoe de Top 3 eruit ziet bij elke vraag. Heb jij als team de meeste Rankings goed ingeschat? Dan win je de activiteit! Per vraag gaan we daarnaast de Top 5 bespreken, halen we de leukste toelichtingen bij de Rankings naar  voren en komt iedereen aan het woord. Anekdotes, openbaringen en vooral heel veel humor zijn hoofdingrediënten van deze gezellige teambuilding! Wil je van tevoren graag even de vragenlijst inzien, en zo nodig wat vragen vervangen of aanpassen? Geen probleem! Vermeld dit even bij je aanvraag en je krijgt de mogelijkheid om alles zelf aan te passen. Zo kan je vragen over het bedrijf, of over een centraal onderwerp in deze activiteit verwerken! De duur van deze activiteit van begin tot eind is 2,5 uur, maar kan in overleg altijd wordt ingekort.

 

Prijzen per persoon:

  • 20 – 40 personen: € 21 per persoon inclusief BTW

  • 41 – 60 personen: € 20 per persoon inclusief BTW

  • Groter niet mogelijk

 

Inclusief:

  • Online Ranking Systeem

  • quizmaster

  • presentatie op het scherm

  • antwoordformulieren en pennen

  • prijs voor de winnaars.

Maak je dag compleet bij 't Boshuys

Zin om ook voor of na de activiteit een hapje te eten? Dat kan! Op ons terrein zit Brasserie 't Boshuys waar genoten kan worden van een lekkere bak koffie met gebak, lunch, borrel of diner. In overleg kan er een bijpassend arrangement worden samengesteld om jullie dag helemaal compleet te maken!

Lees meer

Direct contact

Heeft u interesse in deze activiteit of een combinatie van activiteiten voor een leuke dag? Wij maken graag een aanbieding op maat:

Locatie:

Locatie: 't Boshuys

Adres: Sonseweg 39, 5681 BH Best