DE LEUKSTE UITJES, ACTIVITEITEN EN DAGJES WEG VIND JE IN BRABANT!

Uitje met collega's, familie of vrienden?

Van actief tot leerzaam, van samenwerken tot gas geven; de mogelijkheden voor een geschikt programma zijn eindeloos. Wij denken graag vrijblijvend met je mee, dus neem gerust contact met ons op!

 

De leukste dagjes weg

Die vind je natuurlijk in Brabant! Op Bestevents hebben we een overzicht verzameld van de leukste dagjes weg in de omgeving Zuidoost-Brabant. Doe direct inspiratie op via De leukste dagjes weg.

 

BestEvents TOPPER: De Army Tour!

Deze tour is de absolute topper van BestEvents en start bij ‘t Boshuys in Best. In historische legervoertuigen brengen wij het gezelschap naar de nabijgelegen Paulushoef. De plek waar tijdens het begin van Market Garden alle gliders zijn geland met manschappen en materieel. Op deze bijzondere plek bomvol historie is in de loop der jaren een klein museum ontstaan van bodemvondsten en indrukwekkende verhalen. Eén van onze gidsen zal meerijden naar de Paulushoef voor een aanvullend verhaal en een rondleiding geven rondom de Paulushoef. Alleen al de rit in een van onze historische legervoertuigen maakt van deze activiteit een waar spektakel!

Best Events:

Altijd korting met BestEvents!

Op de pagina Kortingacties vind je de beste en hoogste kortingen voor leuke uitjes en dagjes weg bij topattracties in Zuidoost-Brabant. Deze aanbiedingen zijn exclusief voor Bestevents en kosten je geen extra geld. Je bespaart wel veel op de normale kosten dus neem snel een kijkje.

Kunnen wij u helpen?

We denken graag met u mee bij het organiseren en plannen van een uitje, ongeacht het aantal personen. Neem contact met ons op en wij helpen u graag een handje verder! Natuurlijk: Helemaal vrijblijvend!

 

Een greep uit onze activiteiten:

Een verrassende activiteit of programma bedenken voor een groep, dat is vaak een uitdaging. Gelukkig is het onze specialiteit en denken we graag met u mee! Van actief tot leerzaam, van samenwerken tot gas geven, de mogelijkheden voor een geschikt programma zijn eindeloos. Of u nu op zoek bent naar een perfecte invulling voor een familiedag, bedrijfsuitje of een dagje weg met de vrienden: Neem contact met ons op en samen maken wij het perfecte uitje. Bij BestEvents heeft u de keuze uit meer dan 100 activiteiten, waarmee we altijd een gepast programma op maat kunnen maken. Enkele van onze toppers:

Army Tour

Boogschieten

Best Zoo

Moeras Oversteek

Super Darts

Kinderfeestjes

BevrijdendeVleugels

Gladiatoren Spel

Bungee Battle