Bingo

De Geitenwollensokken muziekbingo is niet voor de bejaardensoos!

Drie rondes Bingo, met echt leuke prijzen! Afhankelijk van de groepsgrootte speel je om dinerbonnen, wijnpakketten of andere te gekke prijzen! En niet door simpelweg nummertjes af te strepen die worden omgeroepen... Wij communiceren de getallen middels muziekfragmenten. Op de tafels en op het scherm staan de getallen 1 tot en met 75, gekoppeld aan een liedje. Herken het liedje en vind het bijbehorende getal op de muzieklijst. Staat ie op je Bingokaart? Dan mag je ‘m afstrepen! Maar... Heb je Bingo? Dan moet je eerst een opdracht doen om je prijs te krijgen! Een bijzonder gezellige en sfeervolle activiteit, met hoog meezing-gehalte. Bovendien: niets moet, en alles mag! Als je een ongedwongen bedrijfsuitje wilt waarbij sfeer, teambuilding en gezelligheid hoog in het vaandel staan, dan boek je deze te gekke Bingo. Al vele zeer tevreden groepen gingen je voor! De duur van deze activiteit van begin tot eind is drie uur, maar kan altijd in overleg worden ingekort.

 

Prijzen per persoon:

  • 30 – 40 personen: € 25 p.p. inclusief BTW

  • 41 – 75 personen: € 23 p.p. inclusief BTW

  • Vanaf 76 personen: € 20 p.p. inclusief BTW

 

Inclusief:

  • Quizmaster en sidekick

  • Bingomolen, Bingokaarten en pennen

  • Alle benodigdheden voor de opdrachten

  • presentatie op het scherm

  • zes te gekke prijzen met een waarde van 20% van de totale prijs.

 

Maak je dag compleet bij 't Boshuys

Zin om ook voor of na de activiteit een hapje te eten? Dat kan! Op ons terrein zit Brasserie 't Boshuys waar genoten kan worden van een lekkere bak koffie met gebak, lunch, borrel of diner. In overleg kan er een bijpassend arrangement worden samengesteld om jullie dag helemaal compleet te maken!

Lees meer

Direct contact

Heeft u interesse in deze activiteit of een combinatie van activiteiten voor een leuke dag? Wij maken graag een aanbieding op maat:

Locatie:

Locatie: 't Boshuys

Adres: Sonseweg 39, 5681 BH Best