Army Tour

In historische legervoertuigen brengen wij het gezelschap naar de nabij gelegen Paulushoef. De plek waar tijdens het begin van Market Garden alle gliders zijn geland. Op deze bijzondere plek, bomvol historie is in de loop der jaren een klein museum ontstaan van bodemvondsten en indrukwekkende verhalen. Een van onze gidsen zal meerijden naar de Paulushoef voor een aanvullend verhaal en een rondleiding geven rondom de Paulushoef. Alleen al de rit in een van onze historische legervoertuigen maakt van deze activiteit een waar spektakel!

 

Tijdens deze unieke tour neemt onze gids het gezelschap ook mee naar het  monument van Lt. Robert Cole, en het indrukwekkende museum Bevrijdende Vleugels. dit museum heeft een bijzondere collectie inclusief tanks, vliegtuigen, diorama's, foto's en wapentuig dat daadwerkelijk is gebruikt tijdens Operatie Market Garden.

 

  • Kosten: € 23,50 per persoon (vanaf 10 personen)
  • Kosten: € 18,50 per persoon (vanaf 20 personen)
  • Kosten: €   9,95 per persoon (vanaf 40 personen)

 

Combineert u de Army Tour met een of meer van onze andere activiteiten? Dan ontvangt u van ons een ander tarief, en maken wij graag een invulling op maat!

Maak je dag compleet bij 't Boshuys

Zin om ook voor of na de activiteit een hapje te eten? Dat kan! Op ons terrein zit Brasserie 't Boshuys waar genoten kan worden van een lekkere bak koffie met gebak, lunch, borrel of diner. In overleg kan er een bijpassend arrangement worden samengesteld om jullie dag helemaal compleet te maken!

Lees meer

Direct contact

Heeft u interesse in deze activiteit of een combinatie van activiteiten voor een leuke dag? Wij maken graag een aanbieding op maat:

Locatie:

Locatie: Boshuys

Adres: Sonseweg 39, 5681 BH Best